Home

Posts

Filter
Këngëtarin desident iranian që këndon mrekullisht shqip “ta bëjmë dhe zyrtarisht shqiptar”…

Këngëtarin desident iranian që këndon mrekullisht shqip “ta bëjmë dhe zyrtarisht shqiptar”…

I shpallur "Armik i Popullit" nga regjimi i iranian... Sajad Sepehri jeton prej vitit 2016 ne Tirane, ku ka krijuar dhe familjen e tij te bukur. Ai ka vetem nje kerkese... 't'i pranohet kerkesa per t'iu dhene shtetesia shqiptare". Ndiqeni vete c'ka thene... Do ju magjepse me shqipen qe flet... dhe me fjalet e bukura per gruan e shoqen e jetes.

Projects

Would you like to receive updates from S. Sepehri in your inbox? Subscribe below!

Sharing options
Copy link
Powered by Social Snap