Këngëtarin desident iranian që këndon mrekullisht shqip “ta bëjmë dhe zyrtarisht shqiptar”…

Këngëtarin desident iranian që këndon mrekullisht shqip “ta bëjmë dhe zyrtarisht shqiptar”…

149K subscribers

Festa e Këngës Shqiptare – nga Gjergj Leka & News24 – 29 shkurt, 2020
I shpallur “Armik i Popullit” nga regjimi i iranian… Sajad Sepehri jeton prej vitit 2016 ne Tirane, ku ka krijuar dhe familjen e tij te bukur. Ai ka vetem nje kerkese… ‘t’i pranohet kerkesa per t’iu dhene shtetesia shqiptare”. Ndiqeni vete c’ka thene… Do ju magjepse me shqipen qe flet… dhe me fjalet e bukura per gruan e shoqen e jetes. Kenga me te cilen perfaqesohet ne Festen e Kenges Shqiptare – eshte E Di! me tekst te gruas se tij….
Sajad Sepehri is an Iranian musician, singer, songwriter, poet, writer and scientific researcher from Shiraz. His areas of interest include social and personality psychology, morphology and semantics in intercultural studies. He is invited as a guest scientific researcher to the VU Amsterdam University. He is proudly contributing at the ISSH (Iran Academia)’s outstanding project since 2017, helping individuals to develop their critical, deep and methodical approach. Since 2018, he strives to share the painful, rewarding and meaningful experience of his life with others (especially with Iranians) through any available platform. He started publishing songs, producing podcasts, writing poems and articles. He is pursuing his education and research in the field of social-personality psychology, morphology and semantics in intercultural studies alongside music.
Sa ëndrra nuk i realizuat dot, por thjesht i fshehët diku, në një valixhe o një sirtar? Menduam që t’iu dhurojmë jo vetëm skenën, por edhe publikun me duartrokitjet e tij! Këngëtarë profesionistë dhe talentet e reja së bashku. “Festa e këngës shqiptare” Edicioni i parë Spektakli i madh kanor dedikuar interpretuesve të çdo moshe! Të NDERUAR ARTISTE! Realizoni ëndrrën tuaj për t’u ngjitur në skenë ashtu siç e kishit ëndërruar… Ne risjellim këngën shqiptare! Pa miq, pa rryshfete, por vetëm me talentin tuaj!
Sharing options

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copy link
Powered by Social Snap